Audiogrāmata Mīlas kastings

Audiogrāmata “Mīlas kastings”

Jaunums! Sākot ar 2023. gada 7. martu, Apgāda Zvaigzne ABC mājaslapā pieejama rakstnieces Ilzes Aizsilas romāna “Mīlas kastings” audio versija, ko ierunājusi pati grāmatas autore.

Audiogrāmatu var abonēt un klausīties vienu gadu. Meklējiet to šeit: zvaigzne.lv

Pacilājošam noskaņojumam ceļā, dīkstāvē, mājas kopšanas laikā, parkā vai kur citur: viss, kas nepieciešams, ir viedtālrunis, planšetdators vai dators ar interneta pieslēgumu! Audiogrāmata paredzēta izmantošanai tiešsaistes platformā Māconis.

Noklausies 5 minūšu demo versiju šeit!

Sistēmas prasības

Datoriem: Apple Safari jaunākā un iepriekšējā versija; Google Chrome jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Mozilla Firefox jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Microsoft Edge jaunākā un iepriekšējā versija.
Planšetdatoriem un viedtālruņiem: Apple iOS jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Safari vai Google ChromeAndroid jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Google ChromeWindows jaunākā un iepriekšējā operētājsistēmas versija ar pārlūku Google Chrome. Ļoti maziem ekrāniem (mazākiem par 360px platumā) var būt problēmas ar pareizu satura attēlošanu.

Sīkdatnēm jābūt atļautām.

Audiogrāmatas kopējais garums 12 stundas.

Vairāk par grāmatu: šeit!