Autoru tikšanās Rīgas Centrālajā bibliotēkā

Plānota tikšanās RCB

2023.gada 14. janvārī plkst. 11.00 Rīgas Centrālajā bibliotēkā (Brīvības ielā 49/53, 2.stāvā) būs tikšanās ar stāstu krājuma  “Attālinātie. Jauno autoru pandēmijas laika stāsti” autoriem – Literārās Akadēmijas prozas grupas 2020.gada absolventiem: Meldru Ķemeri, Sandru Bormeisteri, Dženu Andersoni, Ievu Biti, Ievu Īzāku-Harjo, Airu Celmu, Anniju Streikišu, Ilzi Vāceri, Ilzi Aizsilu, Gundaru Kravali.

Grāmatas  ievadvārdā meistardarbnīcu vadītāja, rakstniece Ieva Melgalve, rakstījusi – satuvinātie, minot, ka iespējams, tieši pandēmija veicināja to, ka 2020. gada grupa izveidoja vienu no veselīgākajām literārajām kopienām, kuras ir bijis tas gods pieredzēt. Melgalve uzsver, ka  “Attālinātie” ir vienots krājums, kas, apskatot milzīgo pandēmijas ziloni no ļoti dažādām pusēm un ar ļoti dažādām maņām, nonāk tuvāk patiesībai, nekā varētu tikt viens, pat ja ģeniāls, autors.

Tāpēc visi tie, kuri grib iepazīt grāmatas “Attālinātie” autorus, uzdot sev interesējošus jautājumus par grāmatām, rakstniecību un dzīvi kopumā, vai vienkārši pavadīt sestdienas rītu grāmatu pasaulē, laipni aicināti uz tikšanos!

Kontaktinformācija bibliotēkā: tālr. 67181018

Informācija: www.rcb.lv